dijous, 12 de maig de 2016

L'ÀNIMA DEL VOLCÀ

Us convidem el proper divendres 13 de maig a les 7 de la tarda a la presentació de la novel·la de Santiago Vilanova:
L'ÀNIMA DEL VOLCÀ
argument: l'autor pren com a fil narratiu la història d’un noi català atret pels volcans, i a mesura que avança la investigació policíaca,ens apropa a diverses cultures del món i al seu esforç per mantenir més enllà de l'explotació econòmica els espais amenaçats.
Us adjuntem la invitació

Santiago Vilanova i Tané (Olot, 1947) és periodista, consultor ambiental i un dels pioners de l’ecologia política a Catalunya i a Europa. Premi Ciutat de Barcelona de Periodisme 1983, va dirigir el Diario de Barcelona (1983-1984) i és president d’Una Sola Terra, l’associació que ha organitzat els simposis internacionals sobre els principals problemes globals del medi ambient. És membre d’Ecoropa (European Network on Ecological Reflection) i de l'associació Journalistes-Écrivains pour la Nature et l’Écologie.
Premi Xarxa d’assaig de les Lletres Catalanes per El combat ecologista a Catalunya (1979) i per L’onada ecològica (1990), ha guanyat el XXV Premi de Narrativa Sebastià Juan Arbó 2012 amb L’ull blau de Sibèria, la seva tercera novel·la després d’Acció paral·lela (1984) i d’El secret d’Hiva Oa (1997). És membre de l’Assemblea Nacional Catalana i col·laborador del diari El Punt-Avui.