dijous, 21 de març de 2013

ruta matinal guiada amb l'artista Miquel RuÍz


Diumenge 28 d’abril Ruta matinal  les Hores de Pla pel Baix i Alt Empordà.
Com a cloenda de l’exposició Ictustransformació,  Miquel Ruíz ens acompanyarà als llocs  on va fer la col·lecció de fotos inspirades en el llibre Les Hores de Josep Pla.
Es tracta d'una excursió amb cotxes particulars i càmera, esmorzar al Cap de Creus (Cala Pelosa) i  amb opció final de dinar plegats en un restaurant de l’Alt Empordà ( per determinar, menú de 25 € aprox.) Es prega puntualitat a les 8 del matí a l’aparcament de l’Auditori.

Els paisatges que veurem i viurem seran de somni. Itinerari: Girona-Foixà-Llofriu-La Pelosa-Cala Montjoi-Cala Jòncols-Boadella d’Empordà-Campmany.
Places limitades a 16 persones. Inscripcions al mail de la Fundació Valvi (deixeu nom i telèfon mòbil) o al telèfon 972 22 65 27  ( de 18h a 20,30 h.)

Més detalls:
Primer tram: Girona-Foixà /22km. 30min / foto ametller
Segon tram: Foixà –Llofriu / 22 km. 30 min / foto cementiri de Pla
Tercer tram: Llofriu- Roses- Cala la Pelosa /20 min / Esmorzarem en unes taules de pícnic que hi ha ( portar entrepà i veure). Si està obert hi ha un xiringuito per fer el cafè.
Cala Pelosa-Cala Montjoi- Jòncols  / 30 min. / a partir de Cala Montjoi la carretera és una pista forestal en bon estat per vehicles normals) foto amb la gandula groga
Quart tram: Jòncols- Boadella d’Empordà /60 Km. 70 min. /foto camp d’oliveres.
Cinquè tram: Boadella d’Empordà- Campmany / 12 Km. 15 min / foto arbre cremat
A les 3 de la tarda dinar al restaurant ( opció optativa, menú de 25 € ) per comentar la diada i el resultat de les fotografies!